Tekstforfatter

Vi i Verdi Media Norge kan hjelpe deg med din innholdsmarkedsføring. Vi kan skrive tekster som skal bli brukt til sosiale medier, blogger eller nettsider. Vi kan skrive alt fra kreative, informative til selgende tekster.

Riktig innhold til nettsiden

Riktig innhold på nettsiden er viktig for å skape interesse hos brukeren. Det tar ofte bare noen sekunder før leseren bestemmer seg for om innholdet er relevant og fortsetter å lese, eller de forlater nettsiden. Godt innhold på nettsiden som er tilpasset hjemmesiden er med på å holde på leserens oppmerksomhet. Godt innhold hjelper også nettsiden i det organiske søket på Google. Det er dette innholdet Google leser og bestemmer om dette er relevant for kunden som foretar et søk i Google.

Riktig oppsett av teksten

Våre ansatte har erfaring med å skrive innhold som er tilpasset kunden, men samtidig har de søkemotoroptimalisering i tankene når tekstene skal skrives. Språket er tilpasset kundegruppen, og dagens brukere ønsker setninger som er kortere enn 35 ord. Språket er naturlig og enkelt å følge. Våre ansatte tilpasser språket, tekstlengden og innholdet så det er tilpasset kundens ønsker og behov. 

Vis din kunnskap gjennom tekst

Innholdsmarkedsføring er en metode innen markedsføring som handler om å skape godt innhold som engasjerer kundene. Med innholdsmarkedsføring viser du kunnskap som gir deg et godt omdømme i bransjen. Ved å skrive gode tekster viser du kundene at du kan det du driver med og du er ekspert på feltet. Det vil gi kundene tryggheten til å velge deg, fremfor en av dine konkurrenter i markedet. Med innholdsmarkedsføring har du muligheten til å bygge en relasjon med kunden gjennom å dele den kunnskapen du besitter.

Innhold tilpasset kunden

Tekst og innhold er viktig på en nettside. Den skal skape engasjement. Vi ser ofte bedriften din med nye øyne, og kan ikke alltid mye om bedriften og bransjen din. Det er ofte en fordel. Da kan vi raskere trekke ut det den viktigste informasjon for nettopp din bransje. 

Våre tekstforfattere står klare til å hjelpe deg. Vi skriver innhold som passer til budskapet, og som er tilrettelagt reglene Google har i forhold til SEO og synlighet. La oss gjøre jobben for deg.  

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.