Tekstforfatter

Verdi Media Norge hjelper deg med innholdsmarkedsføring. Vi skriver tekster for sosiale medier, blogger eller nettsider, og leverer alt fra kreative og informative til selgende tekster.

Riktig innhold til nettsiden

Riktig innhold på nettsiden er viktig for å skape interesse hos brukeren. Det tar ofte bare noen sekunder før leseren bestemmer seg for om innholdet er relevant og fortsetter å lese, eller forlater nettsiden. Godt og tilpasset innhold på nettsiden holder på leserens oppmerksomhet. Godt innhold hjelper også nettsiden i det organiske søket på Google. Det har seg nemlig sånn at Google leser innholdet og bestemmer om det er relevant for kunden, når denne foretar et søk i Google.

Riktig oppsett av teksten

Våre ansatte har erfaring med å skrive innhold tilpasset kundene dine. Samtidig er søkemotoroptimalisering alltid i tankene når teksten skal skrives. Språket er tilpasset kundegruppen, og dagens brukere ønsker setninger kortere enn 35 ord. Språket er naturlig og enkelt å følge. Våre ansatte tilpasser språk, tekstlengde og innhold, så det er tilpasset dine kunders ønsker og behov. 

Vis din kunnskap gjennom tekst

Innholdsmarkedsføring er en metode innen markedsføring som handler om å skape godt innhold som engasjerer kundene. Med innholdsmarkedsføring viser du kunnskap som gir deg et godt omdømme i bransjen. Ved å skrive gode tekster viser du kundene at du kan det du driver med, og at du er ekspert på feltet. Det vil gi kundene tryggheten til å velge deg, fremfor en av dine konkurrenter i markedet. Med innholdsmarkedsføring har du muligheten til å bygge en relasjon med kunden gjennom å dele den kunnskapen du besitter.

Innhold tilpasset kunden

Tekst og innhold er viktig på en nettside. Den skal skape engasjement. Vi ser ofte bedriften din med nye øyne, og kan ikke alltid mye om bedriften og bransjen din. Det er ofte en fordel, da vi da raskere kan trekke ut den viktigste informasjon for nettopp din bransje. 

Våre tekstforfattere står klare til å hjelpe deg. Vi skriver innhold som passer til budskapet, og som er tilrettelagt reglene Google har angående SEO og synlighet. La oss gjøre jobben for deg!

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.