Google Ads

Google Ads gjør deg mer synlig på nett. Ved å bruke Google Ads får du annonser som kommer opp i Googlesøket i det et søk blir gjort. Det gir deg muligheten til å treffe potensielle kunder i det de utfører et søk på Google. Google har flere former for Google Ads og vi tilbyr søkeannonser, display annonser, shopping annonser og video annonsering gjennom Google Ads.

Verdens største markedsplattform

I Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag. Google er uten sidestykke verdens største søkemotor, og 94% av disse søkene blir gjort i Google! 92% av søkene som blir klikket på ligger på førstesiden av Google. Google Ads gir din bedrift dermed en unik mulighet til å ligge på førstesiden i det et søk blir gjort. Statistikk viser at 89% av klikkene som blir foretatt gjennom betalte søk ikke vil bli overtatt av organiske søk når annonseperioden er over. Du kan nå ut til et enormt marked gjennom Google Ads. Med display-annonsering kan du nå ut til hele 90% av alle internettbrukere i verden. Det gjør Google og Google Ads til en stor markedsplattform med mange muligheter.  

Annonsering med fleksibilitet

Med Google Ads kommer du øyeblikkelig på førstesiden av Google, gitt at du byr høyere enn konkurrentene. Google tar betalt for hvert klikk på din annonse. Det er allikevel ikke bare hvor høyt du byr som bestemmer plasseringen på førstesiden. Google måler relevansen mellom annonsene og landingssiden og gir deg kvalitetspoeng. Ved å gjøre en god jobb der, eller bruke oss, vil du kunne få en bedre plassering og mer trafikk enn de som betaler mer enn deg, og du sparer mye penger. Google Ads er et verktøy som gir mye fleksibilitet. Vi kan raskt endre annonsene om det er noe du ønsker å annonsere. Du styrer selv budsjettet og når annonsene skal være aktive. 

Vi er sertifiserte innen Google Ads

Våre ansatte hjelper deg med å sette opp annonsene, optimalisere annonsene og med å nå ut til personer som søker etter nettopp dine produkter og tjenester.

Vi er et Google Partner-byrå og alle våre ansatte som jobber med Google Ads er sertifiserte.  

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.