Google Ads

GOOGLE

I NORGE 2019

Vet du hvor mange Google søk det gjøres i Norge hver dag? I Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag. Google er uten sidestykke verdens største søkemotor, og 90 % av disse søkene blir gjort i Google! Og med dette er faktisk Google ikke bare Norges største markedsføringskanal, men verdens største.
Nesten 80 % av alle nordmenn søker etter varer og tjenester på Google, hver eneste dag!

RETT PÅ FORSIDEN

Med Google Ads kommer du øyeblikkelig på førstesiden av Google, gitt at du byr høyere enn konkurrentene. Google tar betalt for hvert klikk på din annonse. Det er allikevel ikke bare hvor høyt du byr som bestemmer plasseringen på førstesiden. Google måler relevansen mellom annonsen og landingssiden og gir deg kvalitetspoeng. Ved å gjøre en god jobb der, eller bruke oss, vil du kunne få en bedre plassering og mer trafikk enn de som betaler mer enn deg og spare mye penger.

VI ER SERTIFISERTE

Vi har sertifiserte Google Ads medarbeidere som vil gi din bedrift den beste ytelsen slik at du får mest mulig igjen for investeringen. Vi kan tilby hele spekteret til Google Ads, og du vil få personlig oppdatering under hele kampanjeperioden.

VIL DU PÅ FORSIDEN?

VI HJELPER DEG