SEO

Organisk søk er ofte den viktigste kilden til trafikk på nettsiden. Alle ønsker bedre organiske rangeringer og maksimal synlighet. Få innser at optimal brukeropplevelse på nettsiden er en stor del av å komme dit.

Hva er søkemotoroptimalisering?

SEO handler om å bli mer synlig i søkeresultatet uten å betale for klikk eller visninger. 

Teknikkene og tankesettet for å komme høyt opp i søkemotorene uten å betale for annonseplass, kalles søkemotoroptimalisering (SEO). Hvor godt synlig bedriften blir på Google, avhenger av alt fra tekniske løsninger til innhold samt ytre faktorer som er vanskelig å påvirke. 

Mer trafikk til din hjemmeside

Gjennom strategisk arbeid med søkemotoroptimalisering skaper vi relevant, salgsdrivende og kostnadsfri trafikk inn til din bedrifts hjemmeside. Når du får mer synlighet i Google, vil du automatisk begynne å se en økning i antall besøkende på nettsiden din.  

Oppnå høy plassering i Google

Over 80% av alle kjøp starter med et søk på nettet og den største andelen av denne trafikken ledes inn på det organiske søket, altså plasseringene rett nedenfor Google-annonsene. 

Hvor høyt opp bedriften din kommer i søkeresultatene, er helt avgjørende for hvor mange nye kunder du får. Visste du at det søkeordet som inntar førsteplassen i Googles organiske resultatet i gjennomsnitt mottar ca. 3 til 5 ganger så mange klikk som tredjeplassen?

Ved å bli mer synlig på Google er du mer tilgjengelig for de som søker etter det du kan tilby, og som kanskje ikke kjenner din eksistens fra før. Ved å kjenne og forstå dine kunders behov og søkeatferd, vil det bli lettere å tiltrekke seg nye kunder via Google.

Få innsikt i utviklingen innenfor din bransje og fang opp endringer i søketrendene, slik at budskapet treffet riktig målgruppe. 

Våre SEO-spesialister hjelper deg å innta den plassen du fortjener på Google. Vi benytter oss av flere analyseverktøy for å kartlegge hvilke utfordringer og muligheter din hjemmeside har. Ta kontakt for en uforpliktende prat! 

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.