Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy som blir brukt på nettsiden din. Det er i dag et av verdens mest brukte analyseverktøy med over 28 millioner installasjoner verden over. Bare i Norge er det over 36 000 nettsider som har Google Analytics installert!

Hva er Google Analytics?

For å ta i bruk Google Analytics legger vi inn en kode på nettsiden, og kan med dette analysere bruken av nettsiden din. Da kan vi også se bruken av nettsiden din i nåtid. Med dette analyseverktøyet får vi en innsikt i hvordan nettsiden din blir brukt. Vi kan se hvor lenge brukerne er inne på nettsiden, hvor mange undersider de besøker, fluktfrekvensen m.m. Vi kan også se hvor brukerne av nettsiden din befinner seg geografisk. Det er mye vi kan finne ut mye med Google Analytics, men vi kan ikke identifisere brukeren på nettsiden. Den informasjonen som vi kan hente inn med Analytics gir oss verdifull innsikt som vi kan bruke for å optimalisere nettsiden din. Denne informasjonen kan vi også bruke når vi jobber med den digitale markedsføringsstrategien din.  

Hvordan vi bruker Google Analytics

Vi bruker Google Analytics i sammenheng med Google Ads. Vi kan legge inn konverteringer og sette opp lister til remarketing basert på informasjonen som vi henter inn. Med Google Analytics har vi mulighet til å se hvordan Google Ads virker, hva som virker og hva vi må endre i annonsene.  

Fordeler

En fordel med å bruke Google Analytics er at vi kan se hvordan kundene bruker siden. Vi kan se om de sitter på mobil eller laptop, språk og hvordan de har kommet inn på nettsiden. Er de en kunde som har kommet via Ads eller organiske søk? Har de besøkt nettsiden flere ganger? Med denne informasjonen kan vi gjøre endringer på nettsiden eller i Ads. Vi kan optimalisere nettsiden bedre mot mobil hvis vi ser at de fleste kundene bruker mobil. 

Våre ansatte har tatt kursene til Google og er sertifiserte i Google Analytics. Vi har jobbet med Google Analytics i mange år og har god kunnskap om programmet.  

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle