Bannerdesign

Vi designer bannere for bedriften din! Vi designer både for Google Ads, LinkedIn og sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Bannerne designes i flere forskjellige størrelser og tilpasses mediet annonsene skal brukes til. Bannerannonser blir ofte brukt til annonsering på sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn, samt nettaviser og nettsider som viser reklame.

Merkevarebygging med bannere

Bannerannonsering er en fin måte å få bedriften din kjent på. Du når ut til et stort publikum med de riktige annonsene. Bannerannonsering er et viktig verktøy i merkevarebygging. Det er mange nettsider som inneholder annonsering og med display-annonsering og de riktige bannerne, når du ut til et stort publikum med din bedrifts tjenester og produkter. Annonsene er designet for å vekke oppmerksomhet. Vi tenker på det visuelle og designer annonser som vekker oppmerksomheten til leserne når de titter på en nettside. Vi passer på at det ikke er for mye tekst i annonsene og at det visuelle skinner igjennom.

Vi tilpasser annonsene til budskapet

De siste årene har trenden vist at bannerannonser i størst grad vil bli vist på mobil. Vi passer dermed på at alle våre annonser er tilpasset mobil, og til budskapet som annonsøren ønsker å gi. Vi passer på at annonsene har de riktige fargene, bildene, og at teksten fanger oppmerksomheten som fører til at leserne trykker på annonsene.   

Annonser med animasjon skaper oppmerksomhet

Vi designer bannere som inneholder animasjoner. Vår erfaring er at dette er annonser som ofte får mer oppmerksomhet enn de tradisjonelle annonsene. En leser som bruker en nettside, får ofte mange inntrykk og det er flere annonsører på nettsiden. Med en animasjon vil du kunne skille deg ut og trekke oppmerksomheten mot din annonse.  

Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg med design av bannere til markedsføringen på nett.  

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle