Hjemmeside

Nettsiden din gjenspeiler merkevaren din og alt bedriften din står for. Det er vanligvis en av de første tingene folk ser på for å bli kjent med et merke, og hjelper derfor med å danne førsteinntrykket.

Skaff deg en funksjonell og moderne hjemmeside

En hjemmeside som rangerer høyt i Google har aldri før vært viktigere. Forskning viser at man har syv sekunder på å overbevise en besøkende til å bli på nettsiden. Det betyr at et profesjonelt design, innhold og en god brukeropplevelse er svært viktig.

Viktigheten av god brukeropplevelse

En av de største fordelene med et godt nettsidedesign er at kunden raskt finner informasjonen de leter etter. Jo mer brukervennlig nettstedet ditt er, jo mer sannsynlig er det at folk vil engasjere seg i innholdet ditt og utføre ønsket handling.

Bli synlig på Google

For at det skal være lett for kunden å finne bedriften din på Google, utfører vi alltid søkemotoroptimalisering på din nye hjemmeside. Det er viktig at nettsiden inneholder ordene kundene søker etter, slik at Google anser din nettside som relevant. 

Ved å bli mer synlig på Google er du mer tilgjengelig for de som søker etter det du tilbyr og som kanskje ikke kjenner til din eksistens fra før av. Mange tror at synlighet på Google er nok i seg selv, men man må komme høyt opp i søkeresultatene for at synligheten skal ha noe verdi.  

Fordeler med å ha en hjemmeside

En av de største fordelene med å ha en nettside er at det er tilgjengelig for alle, hvor som helst og når som helst. Nettsiden er alltid på jobb for å sikre at kunder som kommer inn alltid blir betjent.

Hva vi kan tilby

Vi tilbyr mobilvennlige, profesjonelle og kostnadseffektive nettsider til både små og store bedrifter.  

Vår ekspertise kommer fra mange års arbeid med forskjellige kunder i ulike bransjer. Vi samarbeider med kunden for å komme frem til den beste løsningen, der målet er å skape noe kunden kan være stolt av!

Har du hjemmeside fra før og trenger en oppgradering?

Hvis du allerede har en nettside, kan vi alltids gjennomføre redesign av hjemmesiden din. Dette bidrar til optimalisering av nettsiden og vil dermed gi kundene en bedre brukeropplevelse. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat! 

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle