Sosiale medier

Gjennom sosiale medier har du muligheten til å kommunisere med kundene dine, samt se hva kundene skriver om deg på sosiale medier. I et samfunn som krever raske svar er det viktig å kommunisere raskt med kunden. Den muligheten gir sosiale medier deg.

Vis din historie til kundene

Sosiale medier er et verktøy du kan bruke for å fortelle DIN historie. Du kan vise bilder og fortelle historier som omhandler din bedrift, noe som gir kundene et innblikk i bedriftens hverdag og gjør dem bedre kjent med deg. Sosiale medier kan også brukes til annonsering, samtidig som du kan hente inn statistikk og analysere resultatene dine.  

Ekstremt mange nordmenn er på sosiale medier

Det er i dag flere kanaler hvor kundene kan bli kjent med deg som bedrift. Statistikk hentet fra Ipsos fra 2020 viser at 67 prosent av Norges befolkning er på Facebook hver dag, 47 prosent bruker Messenger, 44 prosent er på Snapchat og 36 prosent bruker Instagram daglig. 3,5 millioner nordmenn har en Facebook profil, 2,7 millioner nordmenn har en profil på Snapchat og 2,5 millioner nordmenn har en profil på Instagram. Dette gjør sosiale medier til et viktig verktøy i en digital strategi.  

Annonsering på sosiale medier

Våre ansatte er sertifiserte og har lang erfaring med bruk av sosiale medier for bedrifter. Vi hjelper deg med oppsett og annonsering i kanalene som Facebook, Snapchat, Instagram og LinkedIn. Med markedsføring på sosiale medier har du mulighet til å spisse annonseringen inn mot målgrupper basert på geografi, demografi og interesser. Det gjør annonsering på sosiale medier til et verdifullt verktøy når du vil nå ut til den rette målgruppen.  

Vi kan designe annonser tilpasset de ulike kanalene og sette opp annonseringen. Du bestemmer selv det budsjettet du ønsker å bruke.

Remarketing på sosiale medier

Med Facebook Pixel har du muligheten til å markedsføre til personer som har hatt en interaksjon med bedriften din. Har de besøkt nettsiden din kan du tilpasse annonsene til å nå ut til personene som har vist interesse for bedriften din og tilpasse annonsene til nettopp denne målgruppen.

Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg med å sette opp sosiale medier for din bedrift, og kommer i gang med annonseringen.

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.