Sosiale medier

Gjennom sosiale medier har du muligheten til å kommunisere med kundene dine, samt se hva kundene skriver om deg på sosiale medier. I et samfunn som krever raske svar er det viktig å kommunisere raskt med kunden. Den muligheten gir sosiale medier deg.

Vis din historie til kundene

Sosiale medier er et verktøy du kan bruke for å fortelle din historie. Du kan vise bilder og fortelle historier som omhandler din bedrift. Det vil gi kundene et innblikk i bedriftens hverdag og kundene vil bli bedre kjent med bedriften din. Sosiale medier kan også blir brukt til annonsering, samtidig som du kan hente inn statistikk og analysere resultatene dine.  

Mange nordmenn er på sosiale medier

Det er i dag flere kanaler hvor kundene kan bli kjent med deg som bedrift. Statistikk hentet fra Ipsos fra 2020 viser at 67% av Norges befolkning er på Facebook hver dag, 47% bruker Messenger, 44% er på Snapchat og 36% bruker Instagram daglig. 3,5 millioner nordmenn har en Facebook profil, 2,7 millioner nordmenn har en profil Snapchat og 2,5 millioner nordmenn har en profil på Instagram. Dette gjør sosiale medier til et viktig verktøy i en digital strategi.  

Annonsering på sosiale medier

Våre ansatte er sertifiserte og har lang erfaring med bruk av sosiale medier for bedrifter. Vi hjelper deg med oppsett og annonsering i kanalene som Facebook, Snapchat, Instagram og LinkedIn. Med markedsføring på sosiale medier har du mulighet til å spisse annonseringen inn på målgrupper basert på geografi, demografi og interesser. Det gjør annonsering på sosiale medier til er verdifullt verktøy når du skal nå ut til den rette målgruppen.  

Vi kan designe annonsene som er tilpasset til de ulike kanalene og sette opp annonseringen. Du bestemmer selv det budsjettet du ønsker å bruke.

Remarketing på sosiale medier

Med Facebook Pixel har du muligheten til å markedsføre til personer som har hatt en interaksjon med bedriften din. Har de besøkt nettsiden din kan du tilpasse annonsene til å nå ut til personene som har vist interesse for bedriften din og tilpasse annonsene til nettopp denne målgruppen.

Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg med å sette opp sosiale medier for din bedrift og komme i gang med annonseringen.

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.