Logodesign

Vi hjelper deg å utforme en unik og stilren logo som identifiserer din bedrift. En logo som er utformet riktig, skaper sterke assosiasjoner mellom kunden og bedriften. Den fungerer som en rød tråd i all kommunikasjon og markedsføring. En god logo er derfor ekstremt verdifull!

Hva er en logo og hva gjør den god?

En logo er en kombinasjon av tekst og bilder som forteller folk navnet på bedriften din og skaper et visuelt symbol som representerer din visjon.  

En god logo er minneverdig, skiller seg ut fra alle andre, og fremmer merkevarelojalitet. Gode logoer er unike, lette å huske, mer tidløse enn trendy. En god logo er svært viktig for din bedrift. Logoen er noe kunden raskt kjenner igjen og forbinder med din merkevare.

Skill deg ut med en unik logo

Logoen din er viktig fordi den kommuniserer eierskap, kvalitet og verdier. Den skal være godt synlig på produktene dine, visittkortet, nettsiden, sosiale medier og viktigst av alt – feste seg i hodet til kundene dine.

Vektorisering av logo

Alle våre logoer lages i et vektor-basert programslik at den kan «blåses» opp i hvilken som helst fysisk størrelse uten at det går ut over kvaliteten. Så hvis du har planer om å ha logoen din på bilen, så er det nødvendig med en vektorisert logo. 

Vi lager din nye logo for deg og din bedrift

Når du kjøper en logo av oss, kan du være sikker på at din logo blir unik og skiller seg ut fra alle andre. Hos oss risikerer du ikke å bestille en logo som er laget av en generator eller lignende. VI legger ned mye arbeid i å utforme logoen slik at den representerer bedriften din på best mulig måte. 

Vi sender utkast på tre forskjellige logoer, basert på informasjonen vi har fått fra deg. Du får logoen levert i vektorformat og andre filformater vi vet du vil trenge. 

Våre designere har lang erfaring innen logodesign og vet hvor viktig det er at din nye logo gjenspeiler bedriftens verdier og identitet. Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud! 

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.