Google Bedriftsprofil (GBP)

Google Bedriftsprofil er et visittkort du får på Google. Dette visittkortet kommer opp i Google Maps, og på høyre side i søket når bedriften din dukker opp i søk. I dette visittkortet kan vi legge inn logoen din, bilder av produktene og tjenestene dine, hvilke tjenester og produkter bedriften din tilbyr, telefonnummer, adresse og annen informasjon om bedriften.

En verifisert Google Bedriftsprofil vil lettere komme opp i Googles lokalsøk. Kunder som søker opp bedriften din på mobil får en ringeknapp og veibeskrivelse tilgjengelig.

Synlighet på Google med Google Bedriftsprofil

Det blir stadig viktigere å være synlig på Google. Det siste året har stadig flere bedrifter tatt steget og blitt synlige på Google. Statistikk viser at 91% av befolkningen bruker Google for å finne informasjon, og 54 prosent av befolkningen bruker Google mer enn én gang i løpet av dagen.

46 prosent av de som gjør et søk søker ofte etter informasjon om lokale tjenester og produkter. De som søker etter produkter og tjenester lokalt, vil ofte bruke de tjenestene som kommer opp. De er ute etter informasjon. Det kan være noen som søker etter en restaurant i byen, en rørlegger eller en snekker.

Det er der du kommer inn i bildet med en Google Bedriftsprofil, og det er der bedriften din har store sjanser for å komme høyt i søket lokalt. Om du driver en bilbutikk eller en frisørsalong, vil du dra nytte av å komme høyt i søket og bli synlig for kunden med én gang. Det er der vi i Verdi Media kommer inn i bildet, for dette er noe vi kan hjelpe deg med!   

Bedrifter i vekst er på Google

Det er tøffere konkurranse i markedet. De bedriftene som klarer seg best, er ofte de bedriftene som har innsett at internett og digitale medier er fremtiden. Ifølge Boston Consulting Group vokser bedrifter i det nordiske markedet som er på nett fire ganger raskere enn de bedriftene som ikke er på nett.

Vekstbedrifter satser ofte mer på digitale medier og netthandel. 2020 og 2021 var år som endret mange av vanene våre, og flere av oss begynte å bruke internett mer aktivt når det kom til å søke etter varer og tjenester. 

Vi bruker også Google til å sjekke opp bedriftene vi ønsker å bruke. Et profesjonelt førsteinntrykk er meget viktig, og en profesjonelt oppsatt Google Bedriftsprofil er med på å skape gi godt førsteinntrykk til potensielle kunder.

Verdi Media hjelper deg å bli synlig på Google

Vi vet verdien av å ha kombinasjonen av en søkemotoroptimalisert nettside, Facebook og Google Bedriftsprofil (GBP). Denne kombinasjonen utgjør det vi kaller Googles hellige treenighet, og denne kombinasjonen gir deg god synlighet på Google.

En hjemmeside, Google Bedriftsprofil og sosiale medier, er med på å skape en helhetlig digital profil for bedriften din. Vi hjelper deg med alt dette. Ta steget inn i en digital hverdag ved å ta kontakt med oss i dag via knappen under, eller legge igjen navnet og telefonnummeret ditt i boksen, så ringer vi deg!

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.