Nettbutikk

Ønsker dere å øke omsetningen i butikken? Vi hjelper dere med å lage en moderne og brukervennlig nettbutikk slik at butikken også kommer på nettet! Utvikling av en nettbutikk bør være en første prioritet hos enhver bedrift. Vi ser stadig at flere og flere benytter seg av nettet i stedet for fysisk butikk, og det vil derfor være nødvendig med en nettbutikk for at bedriften skal være mest mulig lønnsom.

Møt kundene der de er

Å ha en nettbutikk gir deg flere kanaler for å kommunisere med kundene. Koble nettbutikken til sosiale medier og la folk handle fra nyhetsoppdateringen deres. Du kan også hjelpe kunder med å finne deg i Google-søk, slik at kunden enkelt finner produktene og tjenestene du tilbyr. Som et ekstra virkemiddel, kan du sende ut nyhetsbrev til kunder med produkter de trenger basert på kjøpshistorikken. 

En fysisk butikk er begrenset til å selge til kunder som er i området. Selger du på nettet, kan du med hjelp fra søkemotoroptimalisering nå ut til kundene hvor enn de er. Dette fører til at du sannsynligvis får flere kunder, og at de er fra ulike steder i landet. 

24/7 shopping

Fordelen med en nettbutikk er at den er åpen 24 timer i døgnet, hver eneste dag! Dette gjør det enklere for kunden å se hvilke tjenester eller produkter dere tilbyr, og sannsynligheten for at de kjøper noe er større.

Hva vi tilbyr

Vi i Verdi Media har profesjonelle og dyktige webutviklere som lager funksjonelle og lønnsomme nettbutikker tilpasset dine ønsker og behov. Kanskje du ønsker en klikk og hent funksjon? Eller integrering av en leveringsavtale? 

Vi tilbyr integrasjon opp mot kassasystemene PCK og Front System. Vi kan også tilby Zalando integrasjon. 

Er du klar for å komme i gang med din nye nettbutikk? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat! 

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.