Video

VIDEOPRODUKSJON

BLI HØRT OG SETT DER KUNDEN ER

Nordmenn konsumerer mest innhold i Norden på kryss og tvers av forskjellige strømme- og videotjenester. Det er drøyt 1,8 millioner nordmenn som har profil på Youtube og 3,2 millioner nordmenn som bruker Youtube månedlig. Tallene lyver ikke, forbrukerne foretrekker video fremfor tekst og bilder – og de ønsker mer av det. Derfor er det viktig å kommunisere med kunder i deres mest foretrukne språk.

HVORFOR VIDEOPRODUKSJON?

Video engasjerer og vekker større følelser enn noen annen innholdstype. Vi bistår våre kunder med historiefortelling som øker merkevarens verdier og visjoner. Vi spesialiserer oss på videoproduksjon og fotografering, fra høy-konseptuelle innslag til enklere snutter for deres sosiale medier. Innholdet vi lager er optimalisert for ulike kanaler og formater, om det så er horisontalt eller vertikalt.

VIDEO I FORHOLD TIL GOOGLE OG SEO

Video er mer enn bare engasjement og eksponering! Det er en lønnsom investering som beriker deres totale markedsføringsstrategi, spesielt i forhold til søkemotoroptimalisering. Sosiale medier og søkemotorer prioriterer video svært høyt i sine algoritmer. En bedrift har 53 ganger så stor sjanse for å havne på førstesiden på Google hvis den er god på å bruke video på nettsiden. En nettside som inkluderer video i innholdet slår bedre ut med tanke på SEO.

LEVENDE HISTORIER

VI HJELPER DEG