Video / foto

Nordmenn konsumerer mest innhold i Norden på kryss og tvers av forskjellige strømme-og videotjenester. Det er drøyt 1,8 millioner nordmenn på Youtube og 3,2 millioner som bruker YouTube månedlig. Tallene lyver ikke, forbrukerne foretrekker video fremfor tekst og bilder – og de ønsker mer av det! Derfor er det viktig å kommunisere med kunden på deres foretrukne språk.

Video i forhold til Google og SEO

Video er mer enn bare engasjement og eksponering! Det er en lønnsom og langsiktig investering som beriker ens markedsførings-strategi. Spesielt når det gjelder søkemotoroptimalisering.

Sosiale medier og søkemotorer prioriterer videoer svært høyt i sine algoritmer. En bedrift har 53 ganger så stor sjanse for å havne på førstesiden til Google hvis den er god på å bruke video på nettsiden.

Vår ekspertise, ditt innhold

Vår tilnærming til innholdsproduksjon underbygges av et urørlig prinsipp. Når vi lager innhold for din bedrift, ønsker vi også å dele råmaterialet fritt. Kort forklart, når vi sender deg ferdigstilt video, deler vi også alle enkelt-klipp slik at bedriften deres kan benytte seg av kortere snutter på sosiale medier jevnt og trutt.

Dette er tuftet på vårt løfte om å generere merverdi for våre kunder.

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle