Innholdsmarkedsføring

TEKST OG INFO

GOOGLE IT

Internett har forandret vanene til oss som forbrukere. Vi bruker nå Google som verb, og når det er noe vi lurer på så Googler vi det. Vi søker stadig etter nye informasjon, og vi bruker internett aktivt i søken etter denne informasjonen. Det er noe av grunnen til at flere og flere bedrifter nå driver med innholdsmarkedsføring. Forbrukeren har blitt bedre informert, og det er viktig for bedriften å være i de kanalene som kundene bruker. Vi er en forbrukergruppe som ønsker raske svar, vi ønsker å lære, men vi liker ikke å bli solgt til. Det er i den forbindelse at innholdsmarkedsføring har vokst de siste årene. Ved å bruke sosiale medier, blogg og nettside har du muligheten til å dele den ekspertisen du sitter med til forbrukerne.

HVA ER INNHOLDSMARKEDSFØRING?

Innholdsmarkedsføring, også kjent som content marketing, er en metode innen markedsføring som handler om å skape godt innhold som engasjerer kundene. Med innholdsmarkedsføring viser du kunnskap som gir deg et godt renommé i bransjen. Ved å skrive gode tekster viser du kundene at du kan det du driver med og du er en ekspert på feltet. Det vil gi kundene den tryggheten til å velge deg, fremfor en av dine konkurrenter i markedet.

 

Med innholdsmarkedsføring har du muligheten til å bygge en relasjon med kunden gjennom å dele den kunnskapen du besitter. Gjennom sosiale medier har du muligheten til å kommunisere med kundene, samt se hva kundene skriver om deg på sosiale medier. I et samfunn som krever raske svar er det viktig å kommunisere raskt med kunden. Den muligheten gir sosiale medier deg. Kundene befinner seg nå i flere kanaler. Det gjør det enda mer viktig at din bedrift er i flere kanaler.

 

Innholdsmarkedsføring handler om å bygge en relasjon med kunden. Det gjøres ved å vise kunnskap om bransjen du er i. Innholdsmarkedsføring tar for seg blogg, sosiale medier og nettsider

VI KAN SKRIVE FOR DEG

Vi i Verdi Media Norge kan hjelpe deg med din innholdsmarkedsføring. Vi kan skrive tekster som skal bli brukt til sosiale medier, blogger eller nettsider. Vi kan skrive alt fra kreative, informative til selgende tekster. Vi hjelper deg med å legge en digital strategi som passer dine mål, slik at du skal bli langt mer synlig på internett, og være der kunden er på riktig tid og på riktig plass. Det er bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

IKKE UTDANNET FORFATTER?

VI HJELPER DEG