Hjemmesider

WEBUTVIKLING

DYNAMISKE HJEMMESIDER

Hjemmesider fra Verdi Media Norge As. Vi tilbyr smarte og funksjonelle websider til små og mellomstore bedrifter. I disse dager bruker vi flere forskjellige enheter til og være på nett med. Alt fra mobiler,nettbrett og 4K skjermer. Derfor er det viktig at websiden er tilpasser seg enheten, uansett hvilken. Alle våre websider har denne funsjonen. Vi kaller det dynamiske hjemmesider.

BLI SYNLIG PÅ NETT

Vårt mål er og få din bedrift synlig på nett. Alle våre websider leveres Google-optimaliserte slik at du får flest treff. Google er den overlegent mest brukte søkemotor i Norge. Mer enn 90 % av all søkemotortrafikk til norske nettsteder kommer fra Google, og det er derfor Google er den søkemotor du bør fokusere på når du skal bli synlig på nett i Norge.

VÆR TILGJENGELIG

Ved å bli mer synlig på Google er du mer tilgjengelig for de som søker etter det du kan tilby, og som kanskje ikke kjenner til din eksistens fra før. Det er ved å kjenne og forstå dine potensielle kunders behov og søkeadferd du kan tiltrekke deg nye kunder via Google. Mange tror at synlighet på Google er nok i seg selv, men man må plassere seg øverst i søkeresultatetene for at synligheten skal ha en verdi.

VÅR ARBEIDSPROSESS

– fra drøm til virkelighet

Innledning

Kommunikasjon opprettes mellom Verdi Media Norge og kunde.

Planlegging

Vi går igjennom prosjektet sammen og finner den beste løsningen.

Utvikling

Verdi Media utvikler, designer og lager ferdig et komplett prosjekt.

Testing

Alle funksjoner testes og kunden kommer med innspill og tilbakemeldinger.

Lansering

Prosjektet er ferdigstilt og kan legges live på nettet.

NY HJEMMESIDE?

VI HJELPER DEG