Google Min Bedrift

FOR BEDRIFTER

VÅR TIDS SMARTESTE MARKEDSFØRING

Google Min Bedrift er en plattform Google har laget for bedrifter. Ved å registrere bedriften der og sette sammen profilen vil du bli listet som en verifisert bedrift, skape et godt førsteinntrykk og få et visittkort som viser logo, kart og kontaktinformasjon når noen Googler bedriftens navn.

I TILLEGG…

Du får også en profilside som inneholder beskrivelse av bedriften, bilder (av varer, utførte jobber eller symbolske bilder), anmeldelser fra dine kunder (kan fjernes), du setter opp hvilke bransjer du jobber i og hvilke områder du leverer dine varer eller tjenester. Når potensielle kunder bruker mobile enheter vil du komme frem med ring til knapp og veibeskrivelse.

HVORFOR ER DET VIKTIG?

Det er tøffere konkurranse i markedet. De som klarer seg best er bedriftene som har innsett at internett og digitale medier er fremtiden. Ifølge Boston Consulting Group vokser nordiske bedrifter som er på nett 4 ganger raskere enn de som ikke er der. Vekstbedrifter satser ofte mer på digitale medier og netthandel. Internett er mediet som blir brukt mest i Norge. Folk sjekker ofte internett både før og etter et kjøp, både på nett og i fysiske butikker.

SER DU VIKTIGHETEN?

VI HJELPER DEG