Google Min Bedrift

Et visittkort du får på Google. Det kommer opp i Google maps, og på høyre side i søket når det søkes på bedriften din. På dette visittkortet kan vi legge inn logo, bilder av produktene/tjenestene dine, hvilke tjenester og produkter du tilbyr, telefonnummer, adresse og informasjon om bedriften din. En verifisert profil vil lettere komme opp i lokalsøket til Google. Kunder som søker opp bedriften din på mobil får en ringeknapp og veibeskrivelse tilgjengelig.

Synlighet på Google

Det blir stadig viktigere å være synlig på Google. Det siste året har stadig flere bedrifter tatt steget og blitt synlige på Google. Statistikk viser at 91% av befolkningen bruker Google for å finne informasjon, og 54 prosent av befolkningen bruker Google mer enn én gang i løpet av dagen.

46 prosent av de som gjør et søk søker ofte etter informasjon om lokale tjenester og produkter. De som søker etter produkter/tjenester lokalt, vil ofte bruke de tjenestene som kommer opp. De er ute etter informasjon. Det kan være noen som søker etter en restaurant i byen, en rørlegger eller en snekker.   

Bedrifter i vekst er på Google

Det er tøffere konkurranse i markedet. De bedriftene som klarer seg best, er ofte de bedriftene som har innsett at internett og digitale medier er fremtiden. Ifølge Boston Consulting Group vokser bedrifter i det nordiske markedet som er på nett fire ganger raskere enn de bedriftene som ikke er på nett. Vekstbedrifter satser ofte mer på digitale medier og netthandel. 2020 og 2021 var år som endret mange av vanene våre, og flere av oss begynte å bruke internett mer aktivt når det kom til å søke etter varer og tjenester. 

Vi bruker også Google til å sjekke opp bedriftene vi ønsker å bruke. Derfor har et profesjonelt førsteinntrykk blitt meget viktig. En profesjonelt oppsatt Google Min Bedrift er med på å skape et godt førsteinntrykk til potensielle kunder. 

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.