Google Min Bedrift

Et visittkort du får på Google. Det kommer opp på Google maps og på høyre side i søket når du søker på bedriften din. På dette visittkortet kan vi legge inn logo, bilder av produktene/tjenestene dine, tjeneste du tilbyr, produkter, telefonnummer, adresse og informasjon om bedriften din. En verifisert profil vil lettere komme opp i lokalsøket til Google. Kunder som søker opp bedriften din på mobil får en ringeknapp og veibeskrivelse tilgjengelig.

Synlighet på Google

Det blir stadig viktigere å være synlig på Google. Det siste året har stadig flere bedrifter tatt steget og blitt synlige på Google. Statistikk viser at 91% av befolkningen bruker Google for å finne informasjon, og 54% av befolkningen bruker Google mer enn 1 gang i løpet av dagen.

46% av de som gjør et søk søker ofte etter informasjon om lokale tjenester og produkter. De som søker etter produkter/ tjenester lokalt, vil ofte bruke de tjenestene som kommer opp. De er ute etter informasjon. Det kan være noen som søker etter en restaurant i byen, en rørlegger eller en snekker.   

Bedrifter i vekst er på Google

Det er tøffere konkurranse i markedet. De bedriftene som klarer seg best, er ofte de bedriftene som har innsett at internett og digitale medier er fremtiden. Ifølge Boston Consulting Group vokser bedrifter i det nordiske markedet som er på nett 4 ganger raskere enn de bedriftene som ikke er på nett. Vekstbedrifter satser ofte mer på digitale medier og netthandel. 2020 var et år som endret mange av vanene våre, og flere folk begynte å bruke internett mer aktivt når det kom til å søke etter varer og tjenester. 

Vi bruker også Google til å sjekke opp bedriftene vi ønsker å bruke. Derfor har et profesjonelt førsteinntrykk blitt meget viktig. En profesjonelt oppsatt Google min bedrift er med på å skape et godt førsteinntrykk til potensielle kunder. 

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg med din digitale strategi. Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre medierådgivere ringe deg snarest.