Google Ads - Retningslinjer

Verdi Media Norge AS skal styre Google Ads konten etter Google sine retningslinjer. Vi skal utføre våre oppgaver til kundens beste.

Verdi Media Norge AS er den administrative eieren av kontoen på Google Ads kontoer som Verdi Media Norge AS setter opp. Verdi Media Norge AS stilles ikke ansvarlig for innholdet på nettsidene eller produktene som blir som blir markedsført.

Hvis kunden ønsker å avslutte samarbeidet med Verdi Media Norge AS vil kontoen bli avsluttet og slettet*.

(*Hvis kunden har satt opp kontoen sin selv vil eierskapet bli tilbakeført til kunden.)

Det er kundens ansvar å oppgi riktig informasjon og ha et produkt som følger Norges lover om markedsføring og er i samsvar med Google sine retningslinjer om hva som kan markedsføres.

Hvis det krevers spesielle tillatelser til å markedsføre et produkt er kunden ansvarlig for å skaffe riktige tillatelser for at vi skal kunne markedsføre produktet. Dette skal fremkomme skriftlig.

Vi gir ikke kunder administrator tilgang til kontoene.

Når du er kunde hos Verdi Media Norge AS har du ikke mulighet til å legge til andre mediebyråer på kontoer som er satt opp og administreres av Verdi Media Norge AS.

Verdi Media Norge AS er ikke ansvarlig for kampanjer som blir stoppet grunnet manglende betaling, feil på betalingene eller andre problemer kunden har med betalinger.

Verdi Media Norge AS er ikke ansvarlig for kampanjer som stopper pga produktet som markedsføres ikke følger retningslinjene til Google.

Verdi Media Norge AS kan ikke holdes ansvarlig for kampanjer som stoppes grunnet tekniske feil hos Google.

Når du som kunde blir Google Ads kunde hos Verdi Media Norge AS forplikter du deg til følgende:

  1. Gi riktig informasjon om betalingskort til produksjonsavdelingen.
  2. Gi riktig informasjon om produktene som skal markedsføres.
  3. Har du et spesielt produkt som krever ekstra tillatelser for markedsføring skal alle tillatelser fremskaffes skriftlig.

Kunden vil få tilgang til betalingsdelen av Google Ads for å legge inn kort og få tilgang til betaling. Kunden har ansvar for at all betalingsinformasjon er oppdatert til enhver tid. Verdi Media Norge AS er ikke ansvarlige for kampanjer som blir stoppet grunnet feil på betalingen

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.